milivolt electronics world news ehit_atei_Aydn\'a_dt-didimhaber.net
04-01-2016

ehit atei Aydn\'a dt

ehit_atei_Aydn\'a_dt

Geçici görevle Diyarbakr’n Sur ilçesine giden Aydnl Uzman Çavu Kenan Karabacakl’nn ehadet haberi, memleketi Karacasu ilçesini hüzne bodu. Ac haberi alan yaknlar, babaocana akn etti. Annesi, babas ve yaknlar gözyalarna bouldu. Evinin merdiveninde bekleyen ehit babas Avni Karabacakl, “Sar gözlüm, olum.\" diyerek alad.

Ankara’da görevliyken geçici olarak Sur\'a gönderilen 28 yandaki Uzman Çavu Karabacakl’nn, 15 Austos 2015’te Gülah Karabacakl ile evlendii örenildi. Dün saat 22.25’te, Diyarbakr’daki operasyonda ar yaralanarak ehit olan uzman çavuun, ksa bir süre önce kardei Kemal Karabacakl ile görüerek salnn iyi olduunu söyledii örenildi. Ac haberin aileye, saat 01.00 sralarnda Karacasu Kaymakam Yavuz Gül ve Garnizon Komutan Jandarma Üstmen Okan Öztürk tarafndan verildii belirtildi. Belediye Bakan Mustafa Büyükyapc ise erken saatlerde taziye ziyaretinde bulunurken cenaze töreni için görütü. Acl babadan ikindi namaz için bilgi alan Bakan Büyükyapc, yal hava sebebiyle evin avlusuna ve mezarla taziye çadr kurdurdu.

DÖRT AY ÖNCE EVLENMT

Askerlik görevini rnak’n Uludere ilçesinde yapan ve 2008 ylndaki \"Güne\" operasyonunda baarsyla askeriyede kalmas salanan Kenan Karabacakl’nn, 7,5 yllk görev süresince üstlerinden hep takdir gördüü belirtildi. Gaziantepli Gülah Karabacakl ile 15 Austos 2015 günü evlendii ve görev yeri Ankara’da ikamet ettikleri örenildi. 40 günlük görev için Diyarbakr’a giden Karabacak’n, beinci gün ehit olduu, eininse ailesinin yanna Gaziantep’e gittii belirtildi. ehitevine MHP Aydn Milletvekili Deniz Depboylu da giderek basal diledi.

CENAZES KND NAMAZINDAN SONRA

Anne Meryem ile baba Avni Karabacakl’nn zorlukla ayakta durduu görülürken salk ekipleri, bir an olsun yanlarndan ayrlmad. Geçimini özel bir firmada süt toplama kamyonu sürerek salayan babas ve Karacasu Belediyesi Fen leri’nde kaynakçlk yapan kardei Kemal Karabacakl, taziyeye gelenleri karlad.

ehit Uzman Çavu Kenan Karabacakl, öleden sonra Karacasu\'ya götürülecek. kindi namazndan sonra düzenlenecek törenle topraa verilecek.

GENELKURMAY DUYURDU

Genelkurmay Bakanl\'ndan yaplan açklamada, \"03 Ocak 2016 tarihinde, Diyarbakr ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25’te, bir kahraman silah arkadamz ar ekilde yaralanm ve kaldrld hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak ehit olmutur. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu olayda hayatn kaybeden aziz ehidimize Allah’tan rahmet, ehidimizin deerli ailesine, yaknlarna, Türk Silahl Kuvvetleri mensuplarmza ve yüce Türk milletine basal ve sabr temenni ediyoruz.\" denildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..